A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Новолатівської сільської ради

Новини

30 травня попрощалися з дитячим садочком випускники Новолатівського ДНЗ ЗР «Калинка»

30 травня попрощалися з дитячим садочком випускники Новолатівського ДНЗ ЗР «Калинка» Бажаємо випускникам тільки найкращого. Ми хочемо, щоб у вашому майбутньому житті завжди щастило, і пустотливий вогник в ваших очах ніколи не згас. Нехай попереду чекають тільки радісні моменти і наповнені цікавими подіями дні.

15:58 08.10.2019

Політехнічний коледж Криворізького національного університету відбувся ІІ районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дуже раді бачити гостей на території Новолатівки: Політехнічний коледж Криворізького національного університету. Саме за підтримкою небайдужих людей, у серці яких горить вогник патріотичності, відбувся ІІ районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). А саме голови сільської ради, південногірничо-збагачувального комбінату, начальників відділів освіти Широківського району та їх працівників, керівників загальносередніх закладів освіти Широківського району.

15:53 08.10.2019

Другий день ІІ етапу конкурсу Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Другий день ІІ етапу конкурсу Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") пройшов у Новолатівської ОТГ драйвово. Особливо лазертап захопив не тільки малих джуристів, ай керівників роїв, які відкрили даний конкурс в цій грі.

15:46 08.10.2019

Всеукраїнська військово-патріотична гра "Сокіл" - "Джура"

На території Новолатівської загальноосвітньої школи за підтримкою голови Новолатівської сільської ради Зубрія О.О. та представника ПАТ "Південногірничо-збагачувальним комбінатом" Купріяненка І.С., в рамках наказу Відділу освіти виконавчого комітету Новолатівської сільської ради Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") пройшов перший день ІІ районного етапу конкурсу, у якому беруть участь 7 команд Широківського району, а саме: Новолатівська ОТГ -2 команди, Широківська ОТГ - 2 команди, Гречаноподівська ОТГ - 2 команди, Карпівська ОТГ - 1 команда. Сподіваємось, що учасники отримають позитивні емоції та міцно вкоріниться патріотичність в їх серцях.

15:38 08.10.2019

Відділ освіти виконавчого комітету Новолатівської сільської ради 26.04.2019 році відвідав семінар у Дніпропетровському центрі розвитку громади.

На семінарі «Зміцнення потенціалу органів місцевого самоврядування з управління освітою» начальники відділів освіти Дніпропетровщини вчились управляти автономними освітніми закладами та ділилися досвідом управління освітою в умовах децентралізації, обговорили проблемні питання законодавства у сфері освіти, визначили інструменти у роботі з громадськістю та способи мотивування працівників освіти в умовах формування НУШ.

15:30 08.10.2019

Eko-Lifе

На території Новолатівської загальноосвітньої школи в рамках конкурсу Відділу освіти виконавчого комітету Новолатівської сільської ради "Eko-Lifе" та за значним впливом соціального партнерства між Новолатівською об'єднаною територіальною громадою та ПАТ «Південно гірничо-збагачувальним комбінатом» було проведено озеленення місцевості.

15:20 08.10.2019

Прощавай, садок дитячий!

Так швидко плине час… Здається, тільки вчора малюки прийшли у садочок, тримали маму за руку, плакали. І ось – перший випускний бал у житті! Виховані, талановиті, ерудовані і такі вже дорослі хлопчики й дівчатка прощалися з рідним садочком, своїми вихователями та друзями.

15:07 08.10.2019

Підсумки оздоровчої компанії

Оздоровлення дітей влітку є вкрай важливим. На канікулах діти набираються сил, аби опісля активно працювати цілий навчальний рік.

14:59 08.10.2019

Відбувся І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри

Відповідно до плану роботи відділу освіти Новолатівської сільської ради та з метою формування в учнівської молоді національної гідності, готовності до виконання громадянського і конституційного обов'язку, виховання поваги до культурного та історичного минулого та сьогодення з 17 по 18 травня 2018 року у Новолатівській територіальній громаді на базі Новолатівської загальноосвітньої школи Новолатівської сільської ради в селі Новолатівка, Широківського району відбувся І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)».

14:54 08.10.2019

Вхід для адміністратора