A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Новолатівської сільської ради

Політехнічний коледж Криворізького національного університету відбувся ІІ районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 08.10.2019 15:53
Кількість переглядів: 72

Дуже раді бачити гостей на території Новолатівки: Політехнічний коледж Криворізького національного університету.
Саме за підтримкою небайдужих людей, у серці яких горить вогник патріотичності, відбувся ІІ районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). А саме голови сільської ради, південногірничо-збагачувального комбінату, начальників відділів освіти Широківського району та їх працівників, керівників загальносередніх закладів освіти Широківського району.

Відповідальна місія була покладена на директора Новолатівської школи його заступника та організаторів конкурсу закладу, які віднеслися відповідально до своєї роботи.

Найпочетнішу місію несуть керівники роїв. Бо саме вони закладають основу до характерів дітей. Провідною ідеєю конкурсу є формування патріотично-загартованого, військово-туристського характеру підростаючого покоління, а також командно приймати рішення. І від керівників залежить успіх, піднесений настрій, незламність духу команди.

Відділ освіти виконавчого комітету Новолатівської сільської ради вітає переможців і учасників гри. І наголошую головне не перемога, а формування незламного духу кожного з учасників. Адже гра – це перший досвід бути людиною.

З кожним роком рівень команд зростає. Тому переможцям і їх керівникам бажаємо після літнього відпочинку, звичайно, плідної праці.

На сьогодні діти та керівники роїв виснажені, але я гадаю на наступний навчальний рік у школах при відборі учнів на участь у грі буде більше бажаючих.



« повернутися

Вхід для адміністратора